Debiteurenbeheer2018-02-21T17:18:59+01:00

Debiteurenbeheer

Begin bij het begin
De tijden zijn veranderd. Zorg dat u de afspraken die u met uw klant maakt dus op juiste wijze vastlegt. Wat gaat u leveren, onder welke voorwaarden en welke prijs hoort daarbij? Zorg ervoor dat uw algemene voorwaarden ook van toepassing zijn verklaard. Daarvoor gelden regels. Neemt u daarvoor geheel vrijblijvend contact met mij op.

Heeft u geen algemene voorwaarden of zijn deze inmiddels verouderd? Bep Incassodiensten verwijst u graag door aan een vakkundig kantoor uit haar jarenlange netwerk.

Daarna kunt u aan het werk en volgt uiteraard de factuur. Deze dient natuurlijk overeen te stemmen met de afspraken zoals die tussen u en uw klant zijn vastgelegd. Als afspraken wijzigen door bijv. meer of minderwerk etc. leg alles dan direct schriftelijk vast met uw klant. Dat voorkomt betwisting achteraf.

Advisering debiteurenbeheer
Op juiste wijze factureren is één, de rekening ook betaald krijgen is twee. Vermeldt op uw facturen een duidelijke betaaltermijn. Is deze verstreken? Herinner uw debiteuren dan regelmatig en consequent. Heeft u vragen over hoe u dat het beste kunt doen? Bep Incassodiensten adviseert u daarin graag.

Debiteurenbeheer uitbesteden
Besteedt u uw debiteurenbeheer liever geheel uit? Ook dat kan. Bep Incassodiensten verzorgt op afstand uw debiteurenbeheer tegen een uurtarief of een vast maandelijks bedrag.

Het voordeel van uitbesteding van uw debiteurenbeheer is, dat uw klantrelatie in sommige gevallen minder risico op beschadiging oploopt vanwege de afstand tussen u en uw klant. Ook leert de praktijk dat bij een juist debiteurenbeheer een buitengerechtelijk incassotraject in de meeste gevallen kan worden voorkomen. Voor iedereen wel zo prettig. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

contact +31 (0)6 44 88 92 75 / angela@bepincassodiensten.nl

Ga naar de bovenkant