Administratie2018-02-21T17:19:27+01:00

Administratie

Balans
In de praktijk werkt u met vol enthousiasme aan uw onderneming. U weet dat de administratie ‘erbij’ hoort. ’s-Avonds of in het weekend werkt u de administratie bij. Uw onderneming groeit. U komt tijd tekort en de lange dagen beginnen zo langzamerhand op te breken. De administratie blijft liggen, u focust u op de uitvoering van uw werk. De balans raakt op allerlei vlakken zoek, met alle gevolgen van dien.

Ook kan er sprake zijn van een desinteresse in het bijhouden van uw administratie. U richt zich liever op uw corebusiness, waar u als ondernemer uw kick uithaalt. Immers, iedereen heeft zijn of haar eigen passie en/of talent.

Of, u begint net enthousiast aan uw onderneming en heeft voldoende zelfkennis om te weten dat administratie niet ‘uw ding’ is. Eerlijk durven te zijn tegen uzelf kan een hoop rompslomp voorkomen. Kortom, er kunnen tal van redenen zijn waarom u uw administratie uit wilt besteden. Waar voor u de balans ligt, bepaalt u zelf.

Eigen verantwoordelijkheid
Het voeren van een goede en juiste administratie is van groot belang voor de toekomst van uw bedrijf. Ook al heeft u een boekhoudkantoor die de btw aangifte etc. voor u verzorgt, u blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw administratie. Veel ondernemers weten dat niet, maar des te meer reden om ervoor te zorgen dat de zaken op orde zijn en alles goed worden geregeld.

Bep ontzorgt
Bep Incassodiensten neemt de administratieve zorg uit handen en denkt graag met u mee. Denk daarbij aan inboeken van facturen, verwerking kas en bank, facturatie en overige bijkomende incidentele administratie, promotionele of contractuele zaken. Het doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Werkwijze
De administratie wordt op afstand voor u geregeld, u heeft dus geen (extra) kantoorruimte nodig. Indien u interesse heeft, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Indien gewenst kan er vervolgens een afspraak worden ingepland voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin wij uw wensen doornemen en een mogelijke oplossing kunnen bespreken.

contact +31 (0)6 44 88 92 75 / angela@bepincassodiensten.nl

Ga naar de bovenkant